RIDDARE

Våra tappra riddare

Riddaren av Amneholm

Sjöarnas och älvarnas försvarare
St Nicolais tyngsta riddare. Han kastar sig skrattandes in i vilken strid som helst. Säger vad han tycker och tar alla motgångar med ett bittert och sammanbitet leende.
Dubbad av St Nicolai.

Adils af Silfverchrona

Adlis af Silfverchrona är den riddare vars känslor speglas i allt denne gör. Men man vet aldrig var man har Adils då hon kan utnyttja sina snabba känslosvallningar med sitt oskyldiga utseende för att invagga fienden i en falsk trygghet där kan hon snabbt slå till för att förgöra sin fiende.

Lady of the Lake

En liten explosiv och bestämd riddare som anser att förlora är inget alternativ!
Dubbad av St Nicolai.

Dygdens Riddare

Ser lugn, oskyldig och sammanbiten ut. Vilket snabbt kan blossa upp i ett mullrande focus. Då blir hon mycket tävlingsinriktad och envis. Man vill ha henne på sin sida…

Hakon af Gripland

Hakon är den du aldrig vill bli ovän med då han mer än gärna strider för att mäta sina krafter !! Och då finns de bara en som kommer levande därifrån!! Och Hakon lever….

Den Vita Örnen

Sir Ceglarski
En polsk Sir som är en farlig kämpe på banan. Han älskar folkets jubel, gärna innan han rider. En mycket duktig riddare.
Dubbad drakriddare av de Gyllene Drakarnas Orden.

Riddare Stålvinge

Han är lugn och trygg, lite av en ensamvarg. Men reta honom inte ty då får du ångra att du ens föddes, respektera honom för den han är och du har en vän och beskyddare för livet.

Vita Facklan

En riddare som är envis som få. Hon gör allt för att slå ut sin motståndare. Hon är inte bara snabb och målmedveten, utan även listig då hon ibland utnyttjar sin charm för att vinna över sina motståndare.
Dubbad av St Nicolai.

Svarta Blixten

En sammanbiten och stolt riddare som vet vad han vill och det är att vinna till varje pris. Detta är en blixt som kan slå ner på samma ställe flera gånger! Vunnit silver i SM 2002, samt 9:e plats i SM 2007.
Dubbad av St Nicolai.

Kontakta oss

 

För prisuppgift för tornerspel, stuntmän, gycklare, eller andra “events”
såsom bröllop, firmafester, teater/film och så vidare kontakta oss gärna!

8 + 1 =